soo envy of these two gals
0

nak gilaaaa join korang pergi stadium… But what to do….

No wonder he doesnt text me anymore
Takpelah Allah ada perancangan yang lagi baik

mek ti so cantik walaupun album baru tak best
0

http://www.medialah.com/2014/08/elak-berkahwin-dengan-awek-kaki-melancong/

I know this article is bullshit. But the first point. I cant help it 😂 Exactly what i did during my bandung trip. Lol and nadzmi said he fells like he is the one who wrote that.

:D

Ah kuajjaaaa

Ah bongek. Malas kawan mad zul. Shouldnt have joined irbid pny. Ngok ngekks

need someone to talk to. Tried to look around on we chat. But there is no hanis zalikha or aiman hakim redza. Rempit banyak lah :/

serabut

Selalunya aku akan scroll balik blog aku bila aku dah kat jordan and tengok balik apa aku buat kt malaysia. Tapi hari ni sebab boring, aku pun go through tumblr sendiri. Hmmm boleh tahan lain gak hidup aku kat jordan dengan kat malaysia. Bersyukur aku tercampak kat jordan tu. Even jordan tu boring sikit, at least environment dia boleh jaga aku. And bila ron sendiri point yang aku macam tak berapa nak middle east, aku rasa tertusuk gak jantung aku ni. Lagilah bila diorang tanya, kau macam hari2 keluar. Kalau tak dengan kitorang dengan member jordan.

Ouch. Sakit sikit di situ. Betul jugak apa diorang cakap. Even bukanlah hari2, tapi at least seminggu tiga kali. Teruk jugak lah sebenarnya. Entahlah plus minggu ni aku rasa serabut sangat. Tengok semua orang post gambar nak masuk klinikal and im doing some shit here with my student life. Tak rasa langsung diri as a student.

Plus, aku baru nak rasa lepak sikit. Balik rumah takde siapa nak pressure aku pasal kahwin. Tiba-tiba kakak2 sedara and makciks2 suruh cari orang. Hmmm makcik nampak luaran saya je, student middle east, doktor gigi. Elok buat menantu. Makcik tak nampak ke saya fail, extend setahun, hutang menimbun, dengan asyik bersocial je. Saya pun tak ready nak kahwin lagi makcik. Bagilah saya tolak tepi dulu cintan cintun ni.

Entah, kadang-kadang aku rasa aku pun tak clear apa yang aku nak dalam hidup. Aku harap sangat aku macam awanis. Love life dah stabil, belajar dah power, lepastu tak ada nak sibuk2 social media semua.

Lol its not a 3-day crush. It lasts shorter than that. He has someone else i guess. Bahahaha